Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij staan met beide benen op de grond wat betreft het gebruik van grondstoffen en ingrediënten. We investeren samen met onze leveranciers intensief in continue verduurzaming van het productieproces en het assortiment. Om dit te kunnen waarborgen zoeken wij onze partners met zorg uit en met wie we onze blik op de wereld delen. Of dat nu de liefde voor kwalitatief hoogstaand voedsel is of de wijze waarop we gastvrijheid invullen. We zoeken partners die bij ons passen. Waar we trots op kunnen zijn. Wij geloven al 25 jaar in duurzame samenwerking. Daarbij stellen we actuele kwaliteitseisen en certificeringen waaraan onze partners moeten voldoen zoals HACCP.

REGIONALE PRODUCTEN

Wij stimuleren het gebruik van biologische lokale producten door de selectie van onze toeleveranciers die we graag betrekken bij de samenstelling van onze gerechten, menu’s, fingerfood, snacks en hapjes. Met regionale, ambachtelijk geproduceerde ingrediënten. De basis is gezond eten, waarbij ontwikkelingen in de wereld nauwlettend worden gevolgd. Versheid, kwaliteit en seizoen bewuste keuzes staan bovenaan. Wanneer wij in het seizoen mogen koken, streven we er naar zoveel mogelijk regionale producten te gebruiken op het gebied van groente, fruit, vlees, vis, gevogelte, zuivel en broodproducten.

Contact

Verhaaf
Berkelse Poort 147
2651 JX Berkel en Rodenrijs
T: 020- 6554300
E: info@verhaaf.nl